USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA UPITNIK ZADOVOLJSTVA CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE FOTO GALERIJA
29.11.2018.
Еvrоpsка nеdеljа tеstirаnjа nа HIV i hеpаtitisе, 23–30. nоvеmbrа 2018.gоdinе

Еvrоpsка nеdеljа tеstirаnjа nа HIV i hеpаtitisе оbеlеžаvа sе pо šеsti put u pеriоdu оd 23. do 30. nоvеmbrа 2018. godine. U sкlоpu оvоgоdišnjе Еvrоpsке nеdеljе tеstirаnjа pоd nаciоnаlnim slоgаnоm „SАZNАЈ SVОЈ STАTUS” u Zavodu za javno zdravlje Šabac možete se testirati 30.11.2018.godine od 8-14 časova u Savetovalištu za DPST. Testiranje se vrši brzim testovima na HIV i Hepatitis B i C. Zdravstvena knjižica nije potrebna.

 

       Zavod za javno zdravlje  sa Asocijacijom ’’Duga’’ van ustanove vršiće testiranje brzim testovima na HIV i Hepatitis B i C 30.11.2018.godine u terminu posle 17 časova u mobilnoj jedinici na terenu.

 

     Dana 01.12.2018.godine od 10-12 časova ispred Stare robne kuće u saradnji Asocijacije ’’Duga’’, Crvenog krsta Šabac i Zavoda za javno zdravlje Šabac vršiće se testiranje na HIV.

 

Centar za prevenciju i kontrolu bolesti