USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA UPITNIK ZADOVOLJSTVA CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE FOTO GALERIJA
31.05.2019.
Obeležavanje 31. maja Svetskog dana bez duvanskog dima

Povodom obeležavanja  31. maja Svetskog dana bez duvanskog dima u Zavodu za javno zdravlje Šabac (svečana sala)  realizovana je tribina  za predstavnike učeničkih parlamenata srednjih škola grada Šapca.

 

Edukaciju su  realizovati učenici Medicinske škole  “Dr Andra Jovanović”  iz Šapca  pod mentorskim radom Stručnog veća lekara kao i stručnjaka iz Zavoda za javno zdravlje Šabac. Ukupno je bilo prisutno 80 učenika i 10 profesora. Prisustvovali su i volonteri Crvenog krsta Šabac čiji su članovi učestvovali u realizaciji tribine.

 

Cilj vršnjačke  edukacije je da učenici koji su bili prisutni mogu usvojena znanja da prenesu svojim drugovima i drugaricama na časovima biologije u narednom periodu i na taj način istaknu  štetnosti koje nosi upotreba duvana kako na samog pušača tako i na one koji se nalaze u njegovoj neposrednoj okolini.

 

Celu manifestaciju ispratili su i mediji TV Šabac, TV AS, Glas Podrinja.