USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA UPITNIK ZADOVOLJSTVA CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE FOTO GALERIJA
11.02.2019.
REZULTATI LIKOVNO – LITERARNOG KONKURSA RASPISANOG POVODOM OBELEŽAVANjA MANIFESTACIJE OKTOBAR MESEC PRAVILNE ISHRANE 2018. GODINE I OBELEŽAVANjA 16. OKTOBRA, SVETSKOG DANA HRANE, na temu:

„PRAVILNA ISHRANA – ULAGANjE U BUDUĆNOST”

Centar za promociju zdravlja Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” raspisao je likovni i literarni konkurs na temu „Pravilna ishrana – ulaganje u budućnost” povodom obeležavanja manifestacije Oktobar mesec pravilne ishrane 2018. godine i obeležavanja 16. oktobra, Svetskog dana hrane, za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u Republici Srbiji. Na konkurs je ukupno pristiglo 409 radova.

 

Radovi su pristigli iz 20 okružnih instituta i zavoda (65 predškolskih ustanova, 95 osnovnih škola i tri specijalizovane ustanove za rad sa decom ometenom u razvoju). U okviru svake kategorije izabrani su najbolji radovi.

 

Nagrađene radove možete pogledati OVDE.