USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA UPITNIK ZADOVOLJSTVA CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE FOTO GALERIJA
09.04.2019.
Ulična manifestacija obeležavanja kampanje: Mart mesec borbe protiv raka

     U okviru kampanje Mart mesec borbe protiv raka Zavod za javno zdravlje u Šapcu realizovao je zajedničku aktivnost sa Nacionalnim invalidskim udruženjem ILCO (pacijenti sa ileostomom, kolostomom i urostomom).

     Ovo udruženje, po tradiciji, obilazi gradove Srbije sa maketom debelog creva i na taj način podiže nivo svesti o značaju preventivnih pregleda u ranom otkrivanju kolorektalnog karcinoma.

     U Gospodar Jevremovoj ulici (ispred Kulturnog centra) u Šapcu, 5. aprila, od 10 do 15 časova, realizovana je ulična manifestacija kojoj su prisustvovali učenici srednje Medicinske škole, predstavnici Doma zdravlja Šabac i Opšte bolnice Šabac.

     U okviru akcije organizovano je merenje TA i šećera u krvi, a deljen je i promotivni materijal.

 

Odsek za promociju zdravlja Šabac