USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA UPITNIK ZADOVOLJSTVA CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE FOTO GALERIJA
14.11.2017.
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE ŠABAC DOBIO DONACIJU EVROPSKE UNIJE

U ponedeljak 13.11.2017. u sportskoj hali Zorka u Šapcu, održana je svečana dodela opreme u okviru projekta “ZAJEDNIČKI DOPRINOS UNAPREĐENJU TRANSNACIONALNE PRIPREMLJENOSTI ZA VANREDNE SITUACIJE U SLIVU SAVE (JOINT CONTRIBUTION TO ENHANCED TRANSNATIONAL EMERGENCY PREPAREDNESS IN THE SAVA BASIN – JENTRAP)”.

 

Opremu je svečano uručio Nj.E. Sem Fabrici, šef Delegacije EU u Srbiji. U ime Zavoda za javno zdravlje Šabac, opremu je preuzela direktorica zavoda prim.dr Milijana Popović.

 

U okviru ovog projekta, Zavod za javno zdravlje Šabac učestvuje kao partner. Vrednost projekta je 444.452 evra, a finansira se sredstvima Evropske unije, iz IPA fondova, u okviru CBC (Cross border cooperation) programa prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija. U okviru ovog projekta, dobijeno je terensko vozilo vrednosti 28.000 evra. Vrednost ostale opreme za Zavod za javno zdravlje je 39.550 evra. U toku ovog projekta biće isporučeno još laboratorijske opreme, tako da će vrednost donacije EU prema Zavodu za javno zdravlje Šabac iznostiti 97 000 evra.