Завршна радионица пројекта „Јачање капацитета здравствених установа за имплементацију принципа адекватног водоснабдевања, санитације и хигијене у здравственим установама, укључујући подршку ромским породицама у овим областима”

Дана 03. априла 2023. године у Заводу за јавно здравље Шабац одржана је завршна радионица у оквиру пројекта “Јачање капацитета здравствених установа за имплементацију принципа адекватног водоснабдевања, санитације и хигијене у здравственим установама, укључујући подршку ромским породицама у овим областима”, који спроводи Институт за јавно здравље Србије са Заводима за јавно здравље уз подршку Канцеларије УНИЦЕФ-а у Београду.

Састанку/радионици су присуствовали руководиоци особља задуженог за чишћење и одржавање хигијене из свих здравствених установа на територији Мачванског округа. Циљ састанка/радионице је представљање материјала руководиоцима особља задуженог за чишћење и одржавање хигијене и препоруке за његову употребу у свакодневном раду и едукацији особља задуженог за чишћење у здравственим установама свих нивоа.

Радионицу су одржали координатори пројектног тима Завода за јавно здравље Шабац:

– др Маријана Срећковић, специјалиста хигијене и

– др Ана Пајичић, специјалиста социјалне медицине.

 

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs