USLUGE ZAVODA PREPORUKE ZA DOBIJANJE KVALITETNOG KLINIČKOG UZORKA DOKUMENTA ZA KORISNIKE CENTAR ZA HIGIJENU I 
HUMANU EKOLOGIJU CENTAR ZA KONTROLU I
PREVENCIJU BOLESTI CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA, ANALIZU, PLANIRANJE I ORGANIZACIJU ZDRAVSTVENE SLUŽBE, INFORMATIKU I BIOSTATISTIKU U ZDRAVSTVU CENTAR ZA
MIKROBIOLOGIJU sluzba za pravne ekonomsko-finansijske i tehnicke poslove SAVETOVALIŠTE ZA DPST SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU MONITORING PUBLIKACIJE JAVNE NABAVKE PRIPRAVNICKI ISPITI KALENDAR ZDRAVLJA KALENDAR VAKCINACIJE NORMATIVNI AKTI DONACIJE FINANSIJE KONKURSI I OGLASI FOTO GALERIJA
16.03.2020.
Конференција за новинаре 19.03.2020

У сали Завода за јавно здравље, данас 19.03.2020. год. је одржана конференција за новинаре. На конференцији је говорио ВД директор наше установе  МСц. др Бранко М. Вујковић о актуелној епидемиолошкој ситуацији у Мачванском округу. У току јучерашњег дана Служби Центра за контролу и превенцију болести због здравственог надзора се јавило 238 житеља са територије Мачванског округа.

Од јутрос, до 12х, наш кол центар је примио више од 100 позива, од чега је више од пола било саветодавног типа.

Обзиром да је Министарство здравља наложило свим установама примарне здравствене заштите да оформе своје кол центре, молим грађане који имају респираторне тегобе, као и оне којима је изречена мера самозолације, да се са избараним лекарима консултују око свог здравственог стања.

У Мачванском округу нема потврђених инфекција  САРС ЦОВ2 вирусом, епидемиолошка ситуација је мирна, ризик је умерен.

Молим медије да ажурно и одговорно извештавају све грађане.  Ми смо у сталној комуникацији са штабовима за ванредне ситуације, и са свим здравственим установама. Заједно смо на истом задатку да одговорно ЧУВАМО ВАШЕ ЗДРАВЉЕ, истакао је др Вујковић.