Захвалност младим волонтерима

У сали Завода за јавно здравље Шабац данас смо угостили наше младе волонтере да им се захвалимо за све оно што су несебично учинили за Републику Србију, наш народ и нашу установу за  време пандемије COVID – 19.

Они су овим путем добили Захвалнице за изузетан допринос у раду Завода за јавно здравље Шабац и несебичну помоћ током ванредног стања узрокованог инфекцијом COVID – 19, као и Препоруку и пригодне поклоне, јер су исказали велику храброст и пожртвованост радећи као волонтери у нашој установи.

Доказали су сву посвећеност и доследност својој струци, несебично се жртвујући.

Такви млади људи, који се добровољно, без икакве накнаде нађу у првим борбеним линијама, треба да служе за пример свим запосленим у здравственом систему Републике Србије.

Са дубоком захвалношћу за све оно што су несебично учинили за Републику Србију, наш народ и Завод за јавно здравље Шабац, одајемо  поштовање за волонтерски рад у време пандемије COVID-19:

 Зорици Мијаиловић, санитарно-еколошком инжењеру; Ивани Зељић, студенту Вискоке здравствене школе; Пантелић Наташи, студенту медицине; Вукашину Ђукићу, студенту медицине; Јелени Ђукановић, студенту медицине, Јевтић Ивану, студенту медицине и Верица Ђапановић, студенту медицине

  Ви сте велики и храбри људи, и зато рачунамо на вас, истакао је овом приликом  вршилац дужности  директора наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић.

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs