102 године постојања имена „Борба”

Директор наше установе МСц.др Бранко М. Вујковић и представници Завода за јавно здравље Шабац, јуче су присуствовали свечаности поводом обележавања 102 године постојања имена „Борба” и четири године часописа „Борба”.
У Свечаној сали Дома војске Србије у присуству великог броја званица додељена су бројна признања установама и појединцима за успешну сарадњу, а међу добитницима је и Мина Мијаиловић – „Мама ратница”.
Овим поводом директор наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић честитао је на овом значајном јубилеју директору Андрији Јоргићу и целом колективу Часописа „Борба”, као и свим добитницима „Борбиног” признања, а посебну честитику упутио је Мини Мијаиловић добитници престижне „Борбине“ награде за храброст и несебичну помоћ и подршку родитељима деце оболеле од ретких болести.
Завод за јавно здравље Шабац је такође добитник „Борбиног” признања за допринос у промоцији и унапређењу јавног здравља, које је додељено пре две године поводом обележавања великог јубилеја, односно 100 година постојања имена „Борба“.

 

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs