Вакцинација у мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица

Данас је од 9.00 до 12.00 часова мобилна експозитура Банке “Поштанска штедионица” била место вакцинације њихових запослених, клијената банке, али и свих осталих грађана који су желели да приме вакцину.
Директор Завода за јавно здравље Шабац МСц.др Бранко Вујковић истакао је да је ово година великог јубилеја и за Завод и за Поштанску штедионицу – 100 година од оснивања. Сматрам да је важно да две традиционалне и снажне установе сарађују на једном јако значајном послу – колективној имунизацији.
-Заједно смо направили план за вакцинацију. Ово је само један од начина да покажемо свим житељима Шапца и Мачванског округа колико је важно да се вакцинишу. Вакцина има довољно, држава је обезбедила вакцине свих произвођача. Све смо ближи колективном имунитету. На територији Мачванског округа смо дошли до близу 45 одсто вакцинисаних првом дозом и више о 32 одсто који су примили другу дозу. Епидемиолошке бројке су сваки дан све боље и очекујемо да ћемо ускоро прогласити заједничку победу над короном, рекао је МСц.др Бранко Вујковић.

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs