XVIII sportski susreti zaposlenih u institutima/zavodima za javno zdravlje Srbije

U periodu od 07. do 11.09.2016. na Brzeću su održani XVIII sportski susreti zaposlenih u institutima/zavodima za javno zdravlje Srbije. Organizatori i domaćini su bili Zavod za javno zdravlje Šabac i hotel „Junior“ Brzeće. Otvaranju je prisustvovao direktor Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ doc. dr Dragan Ilić, koji je pozdravio učesnike i poželeo uspeh u sportskim nadmetanjima i zahvalio učesnicima na velikom odzivu. Sportski susreti su okupili do sada rekordan broj instituta/zavoda – 23, i preko 350 učesnika. Učesnicima su podeljena zahvalnice, kao i sponzorima i hotelu „Junior“ koji se pokazao kao izuzetan domaćin.

.

Organizovano je takmičenje u 9 sportskih disciplina, a uvedene su i discipline obaranje ruku i badminton. Disciplina badminton je bila rezervisana za direktore ili najbliže saradnike i još jednog zaposlenog. Na žalost zbog kiše nije bilo moguće realizovati veliki tenis.

Takmičarsku i navijačku atmosferu i druženja između takmičenja i tokom večeri, do kasno u noć uz odličnu muziku nije moglo da pokvari ni kišno vreme tokom prva dva dana. Učesnike je obradovao poklon iz Zavoda Novi Pazar – 650 mantija – specijalitea iz tog kraja, koje su okrepile sve učesnike.

.

Po tradiciji  održan je i sastanak direktora instituta/zavoda za javno zdravlje Srbije, a kao gosti na poziv naše kuće ljubazno su se odazvali direktori Instituta za javno zdravstvo Balja Luka, Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona i Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije iz Slavonskog Broda. Teme satanka su bile uloga i značaj instituta/zavoda za javno zdravlje i prekogranična i regionalna saradnja. 

Poslednje večeri podeljene su diplome i pehari za osvojena prva tri mesta.

.

Zahvaljujemo se ljubaznim sponzorima lokalnim samoupravama: Mali Zvornik, grad Šabac, Grad Loznica, Ljuboviija, Vladimirci i Bogatić; dobavljačima: UNI-CHEM, YUNYCOM, NEOMEDICA I EKOSAN, kao i Školi za umetničke zanate koja je dizajnirala zahvalnice za učesnike sportskih susreta. 

 

.

IMG_4652 IMG_4891

.

IMG_5002 IMG_5149

.

IMG_5142 IMG_5123

.

IMG_4346   .    IMG_4728  .     FLJ_5623

.

FLJ_5625 FLJ_5631

.

FLJ_5632 FLJ_5634

.

FLJ_5636

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs