Захвалност Медицинске школе “Др Андра Јовановић” Заводу за јавно здравље Шабац

Медицинска школа ,,Др Андра Јовановић“ Шабац једна је од добитница Светосавске награде, највишег признања Министарства просвете, које се додељује заслужним појединцима и установама.
Директорка школе Биљана Ђукнић упутила је захвалност Заводу за јавно здравље Шабац  на подршци и препоруци која је допринела да Медицинска школа “Др Андра Јовановић” добије Светосавску награду за 2023. годину.
Поводом захвалности упућеној Заводу за јавно здравље Шабац, директор наше установе МСц.др Бранко М. Вујковић честитао је директорки, колективу и ученицима  школе велики успех којим се сви поносимо, са поруком:
Иновације, досадашња признања која сте Ви остварили, али и традиција и посвећеност у образовању здравствених радника који су темељ нашег здравственог система, определили су да Ваша и наша школа више него заслужено понесе најзначајнију награду у образовању једног здравственог радника, награду која носи име у част првог српског просветитеља, оснивача прве болнице на територији Србије и утемељивача Српске православне цркве.
Светосавска награда Вашој школи је и на понос свим здравственим радницима који су је, и који ће је, завршити.
Завод за јавно здравље Шабац ће увек стајати уз вас, и подржати све Ваше иницијативе.”


Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs