Директор наше установе МСц.др Бранко Вујковић данас је на вакциналном пункту Дома здравља „Др Драга Љочић” у Шапцу примио трећу дозу Синофарм вакцине против COVID-19 и Торлакову вакцину против сезонског грипа

Директор наше установе МСц.др Бранко Вујковић данас је на вакциналном пункту Дома здравља „Др Драга Љочић” у Шапцу примио трећу дозу Синофарм вакцине против COVID-19 и Торлакову вакцину против сезонског грипа и том приликом поручио да:
“Грађани Мачванског округа треба да знају да смо до сада на вакциналним пунктовима широм Мачванског округа дали скоро 300.000 доза вакцина против COVID-19, без иједног озбиљног нежељеног дејства. Исто тако треба да знају, да је у болницама Мачванског округа за месец дана преминуло 162 особе од COVID-19, од тога 4/5 су били невакцинисани, као и да се тренутно више од 300 тешко оболелих налази на болничком лечењу.
Позивам их такође да Министарству здравља пријаве све оне лекаре који их одвраћају од вакцине. Само вакцинација уз поштовање превентивних мера спашава живот.”

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs