Традиционална 33. манифестација „Недеља квалитета 2024“

Традиционална, 33. по реду, манифестација „НЕДЕЉА КВАЛИТЕТА 2024“ одржана је 6. и 7. марта у Привредној комори Србије у Београду. Организатор „Недеље квалитета 2024“ је Фондација за културу квалитета и изврсност (FQCE) у сарадњи са Привредном комором Србије, а под покровитељством Министарства привреде.
Саветовање окупља експерте из области квалитета – стручњаке из привреде и науке, са циљем да се укаже на нове трендове и захтеве унапређења квалитета на путу ка пословној изврсности, уз могућност размене искустава и дружења са пословним партнерима.
Овој традиционалној манифестацији присуствовали су директор Завода за јавно здравље Шабац МСц.др Бранко М. Вујковић и помоћница директора за квалитет Мирјана Ђукић.
Наша установа је прошле године конкурисала за добијање Националне награде за пословну изврсност – „ОСКАР КВАЛИТЕТА“, након чега смо и награђени у областима: лидерство, процеси и технологије, резултати пословања, такође Завод за јавно здравље Шабац је и партнер Фондацији за културу квалитета и изврсност (FQCE).
На овогодишњој недељи квалитета присуствовала је и директорка Завода за јавно здравље “Тимок” Зајечар, Слађана Ристић, која је одлучила да и њена установа Завод за јавно здравље “Тимок” ове године учествује у конкуренцији за престижну награду „Оскар квалитета”.

 

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs