Посета члана кризног штаба COVID-19 др Бранислава Тиодоровића нашој установи

Данас је нашу установу посетио члан Кризног штаба за заштиту здравља становништва Републике Србије од заразне болести COVID-19, професор епидемиологије, др Бранислав Тиодоровић.

Професор Тиодоровић је одржао састанак са вршиоцем дужности директора наше установе др Бранком Вујковићем, и помоћником директора за јавно здравље из области епидемиологије и микробиологије, др Драганом Радојичић.

Професор Тиодоровић је овом приликом указао на могуће правце одбране од Делта соја Корона вируса, и на то  шта нас то очекује на јесен, о значају повећања обухвата вакцинације, као и о могућим мерама које ће данас бити донете на Кризном штабу Републике Србије.

Истакао је да је Завод за јавно здравље Шабац до сада показао одличне резултате у  борби против епидемије и инфодемије, и похвалио је наш  Центар за  контролу и превенцију болести.

Др Вујковић се захвалио професору Тиодоровићу на посети, смерницама за даље унапређење рада,  као и на свему што цео Кризни штаб Републике Србије ради за здравље наше нације.

Заједничка борба против COVID-19 и даље траје, али вакцинацијом ћемо прекинути ланац епидемије, и победити невидљивог непријатеља.

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs