165 година континуиране бриге о здрављу Специјалне болнице Бања Ковиљача

Директор наше установе присуствовао је Свечаној академији поводом обележавања 165 година организованог рада и лечења, посвећености пацијентима и унапређењу медицинске праксе Специјалне болнице Бања Ковиљача.
Ова институција има дугу и богату историју лечења и бриге о пацијентима, а њена дуга традиција и углед су резултат рада стручњака, континуиране едукације особља и сталних инвестиција у савремену медицинску опрему.
Овим поводом директор наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић честитао је директору Специјалне болнице Бања Ковиљача Прим. мр сци.мед др Александру Јокићу и свим запосленима овај значајан јубилеј и пожелео да и у наредним годинама наставе свој сјајан рад, унапређујући здравље и квалитет живота свих пацијената.
Присутнима се обратила министарка здравља Проф. др Даница Грујичић и истакла да оно што ову болницу чини посебном јесу њени стручни тимови, састављени од искусних лекара, медицинских сестара и терапеута, а њихова посвећеност и љубазност према пацијентима су постали симболи ове болнице, а да је својим трудом и преданошћу, Специјална болница Бања Ковиљача постала незаобилазно место за лечење и опоравак у Србији.
Поред министарке здравља, Свечаној академији су присуствовали и министар за дијаспору, државни секретар Министарства привреде др Бобан Бирманчевић, као и представници градова и општина и других јавних установа.

 

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs